Опит за изнасилване на Народното събрание.Така шефът на правната комисия Радомир

...
Опит за изнасилване на Народното събрание.Така шефът на правната комисия Радомир
Коментари Харесай

Чолаков за бързането за разследването на главния прокурор: Опит за изнасилване на парламента

Опит за обезчестяване на Народното събрание.

Така шефът на правната комисия Радомир Чолаков дефинира апелите на правосъдния министър Крум Зарков Народното събрание да направи невъзможното, с цел да одобри механизма за следствие на основния прокурор.

До края на 48-ото Народно заседание остават още три дни.
„ Това са манипулативни изказвания.
Чувал съм хиляди пъти да споделя по какъв начин Народното събрание не може да бъде гумен щемпел на държавното управление.

Не разбирам за какво той чака това Народно заседание да бъде негов гумен щемпел в служебното държавно управление “, уточни Чолаков.

После той обясни процедурата, съгласно която по всеки законопроект след приемането на първо четене има 14 дни за оферти, по-късно разискване във водещата комисия и по-късно в пленарната зала, написа „ 24 часа “.
„ Това са процедурите и Зарков ги знае доста добре.
Всякакви други ажиотажи съставляват недодялан напън и опит за обезчестяване на Народното събрание, на правилника и на конституцията “, сподели още Чолаков.

На съвещанието на правната комисия се извърши формалното сливане на двата плана за промени в правосъдния закон и на четирите за промени в Наказателно-процесуален кодекс, признати на първо четене в петък.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР